22 Temmuz 2011 Cuma

Ve Ertürk gider... (Burcu)

Malesef ki dün fotoraf makinamın kablolarını evde bıraktığım için fotorafları alamadım. Fotorafları almadan da bir şeyler yazmak istemedim.

Sabah 6:00'da kalkıp herkesi uyandırmayı kendime bir görev bildim. Tüm bunlar yetmezmiş gibi birde bize gelme gafletinde bulunan kuzenimi de peşimden sürükledim havaalanına.


Gün büyük gün Ertürk gidicek. Biz biraz şüpheliyiz. Havaalanında vazgeçebilir diye düşünüyoruz. Bir kaç gün öncesine kadar 9:55 uçağı için 9da havaalanına gitmeyi planlıyordu. Neyse ki onu bu kararından vazgeçirdik. 7de hava alanındaydı. Bavulunu gece yarısı hazırlamış. Yanında tam olarak neler var neler yok emin değil. Ama Malta'ya gidecek onda kararlı. Hepimiz biraz tedirginiz. Her şeyi ayarlamış olsakta acaba bir şey çıkar mı diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz. (Resimdekiler sol baştan Umut - Ertürk'ün ablası Ece - Ertürk - Ben ve Berk )


Ve zaman daralmaya başlarken Ertürk bavullarını vermek için sıraya giriyor. Ama o sıraya girince sırada ilerleme yok. :) Neyse ki babası bu duruma el attı. Ertürk'ü biz yanımıza alıp muhabbet ederken sırada ilerleyip gitti. (tüm kayıt-vize aşamaları boyunca tek duraksama bu bavul oldu. Gerçekten şanslı.)Bavulları verdikten sonra vedalaşma faslı vardı ki. Kubilay için videomuzu da bu kısımda çektim ama ne yazık ki onu şu an ekleyemiyoruz ilerleyen günlerde. :) [tabii o sabah kubilayın yanımızda olmadığını ve bu yüzden ona puanımızın 0 olduğunuda belirtmek isterim.]




Ertürk için hazırladıklarımıza gelince... Onun için 2 hediyemiz vardı. Hepimizin içinde bulunduğu bir kareyi onunla göndermek istedik. Hem kendini yalnız hissetmez hemde arada bizi düşünür gülümser dedik. (Bu arada fotorafta hiç olmadığımız kadar ciddiyiz farkettiyseniz ilginç bir durum... :))) Bir de onun için çiçekler hazırladık. Konfeti bulamadık malesef :( bulsaydık onuda tam olacaktı. Ama dönüş için artık. :))

 Bavullar çoktan uçak yolunu tutmuştu. Sıra Ertürkteydi...Hepimizle tek tek vedalaştıktan sonra uçak için adım attı. Artık Türkiye'den uzaklaşma zamanıydı. Giderken de ülkeyi bize emanet etti.. :)) Bundan sonra herşey bizden sorulacak ona göree...Sıra ilerledi ilerledi ve Ertürk'e geldi tam kontrolden geçtiğini düşünürken o hızla geri döndü. Aman tanrım vazgeçti zannettik :D Ama sorun harç puluymuş. Nadide ülkemin pulunuda aldıktan sonra Ertürk'ü bu sefer cidden uçağa gönderdik. Ama göndermiş olsak ta ben hemeen msjlarımı ardı ardına attım. Son 30 dksıydı hızlı hızlı yürüsün biraz :D

Ve artık Malta zamanı bakalım Malta'da hayat nasıl, en önemlisi Ertürk nasıl?

3 yorum:

  1. süper süper de habire beni ignelemesen :D

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık hemşom hepimizin hislerine tercüman olmuşun evet kuzeninede tekrar tşk sabahn köründe ben bile küfrederken hiç şikayet etmeden geldi:)ama ne yazıkki bu adamın dönüş biletide sabh 5-50 ucagımıydı sayet kı kacırmassa 8 gibi ve biz yine sabh sbah karşılacaz onu:( kubi ye gelince boşver onu hiç gözm tutmadı zati gçn 6-7 senelık kankalığmzda onu adam olmaz:)

    YanıtlaSil
  3. anammmmmmm satışlardayımmm. 4-5 gün boş bırakmaya gelmionuz hee geliom p.tesi az sabır :)

    YanıtlaSil